Kattintás után több százezer alkatrész között böngészhet.

Ha megtalálta a megfelelő alkatrészt, akkor cikkszám alapján kérjen árat  telefonon vagy email-ben

Prillinger 

Bepcoparts

Kramp

Granit

 

Miért fizetne Ön többet? Az operatív lízing költséghatékony! Az operatív lízingről röviden: akár kezdő költségek nélkül géphez juthat - teljesen tervezhető havidíj, amelynek ÁFA-ja

visszaigényelhető, költségként leírható! Fix havi / nagyadéves összeget fizet. - Gépét karbantartjuk. - A maradványérték garantált, a kockázatot mi vieljük Ön helyett. - Mindent elrendezünk. - Biztonságos. - Már 1 géptől is elérhető. 

Előnyök: tisztán láthatók az elkövetkező évek költségei. -Ön teljes körű szolgáltatásainkat élvezheti. - a gépeket nem Önnek kell kimutatni a gazdaság mérlegében, így likviditása megmarad.

A kalkulált finanszírozás alapja a gép nettó beszerzési ára és a garantált maradványérték különbözete nulla forint önrésszel, amely összeg lényegesen (akár 35%-kal) kisebb finanszírozási igényt jelent a saját vásárlással szemben.

A bérleti díj költségeként elszámolható, ill. A bérleti díj áfá-ja is visszaigényelhető.

A bérleti díj tartalmazza a kiterjesztett garancia költségét, a teljes körű ALL RISK vagyonbiztosítás díját, valamint az előzőleg megadott várható futásteljesítménynek megfelelő kötelező szervizek költségét is, hiszen tartós bérletnél minderről a flottakezelő gondoskodik.

Előnyösen alakíthatóak a pénzügyek - példáil a futamidő, és a futásteljesítmény helyes meghatározásával, vagy az opciók, és a teljesítmény körültekintő megválasztásával.

A forráshiánnyal küzdő gazdaságok pénze így nincs lekötve, kamatozik, és beforgatható a fejlesztésbe.

Kiemelt márkáink

Lemken gépek eladása
Zetor traktorok eladása
Farmtech pótkocsik
Maschio Gaspardo gépek eladása
Novotny rakodók eladása

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00

Ugrás a tetejére