Az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásának (General Data Protection Regulation, GDPR) való megfelelés és kapcsolódó adatvédelmi jogszabályok alapján a KC-Békés Kft. az alábbi adatvédelmi tájékoztatót hozta létre, amely az Általános Szerződési Feltételeinek mellékletét képezi.

 

Az adatkezelő: hírlevél olvasóink, ügyfeleink adatait a KC-Békés Kft. kezeli (későbbiekben cég).

Székhelye: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.
Cégjegyzékszáma: 04-09-008939
Adószáma: HU-14708646-2-04
Honlapjának webcíme: www.kcbekes.hu
Ügyintézés e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyintézés telefonszáma: +36 66 445-111

 

Tartalom:

1. Az adatvédelmi tájékoztató célja
2. Adatvédelmi jogszabályok
3. A cég által kezelt adatok köre és adatkezelési célok, adatok tárolásának időtartama
4. Az előfizetői adatok továbbítása

1. Az adatvédelmi tájékoztató célja

Az adatvédelmi tájékoztató célja, hogy meghatározza a cég által kezelt személyes adatainak körét, az adatkezelés módját, valamint biztosítsa az adatvédelem alkotmányos elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát, vagy felhasználását.

A cégnek a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott elektronikus hírközlő eszközöket úgy kell megválasztania és üzemeltetnie, hogy a kezelt adat a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

 

2. Adatvédelmi jogszabályok

– A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.(2013.II.26) 42 §;
– A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. Törvény („Adatvédelmi Törvény ”)
– 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
– 2017. évi CXCVII. törvény a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény hatálybalépésével összefüggő egyes törvények módosításáról
– GDPR, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 sz. Rendelete, a természetes személyek személyes adatainak kezeléséről, védelméről és az adatok szabad áramlásáról (95/46 EK rendelet hatályon kívül helyezése)

 

3. A cég által kezelt adatok köre és adatkezelési célok

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az céget terhelő, jogi kötelezettség teljesítése. 

Tároljuk a felhasználók által megadott személyes adatokat mikor felkeresnek miket telefonon, e-mailben, a weboldalon található kapcsolati űrlapon keresztül, vagy valamilyen más formában. Az adatkezelés az önkéntes megadástól azok törléséig tart. A rá vonatkozó személyes adatok törlését az érintett bármikor kérheti a megadott elérhetőségi adatok bármelyikén. Online kapcsolatfelvételkor megadandó személyes adatok: név, email cím, cím, telefonszám. 

 

Hírlevél 

A felhasználónak lehetősége van feliratkozni hírlevelükre. Ilyenkor a megadott email cím bekerül a hírlevél adatbázisunkba. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a hírlevél alján található leiratkozási linken keresztül. Emellett az adatbázisból való törlését az érintett kérheti elérhetőségeink valamelyikén. A megadott személyes adatokat nem minden esetben ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelősségéért annak megadója felel. 

 

4. Adatok továbbítása harmadik félnek 

A felhasználó személyes adatait adatfeldolgozó részére nem továbbítjuk, semmilyen szolgáltatónak és partnervállalatnak nem adjuk át.

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00

Ugrás a tetejére