Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

A lazítást a talaj tömörödöttség illetve az eketalp megszüntetésére végzik általában minden harmadik negyedik évben. Erre a célra a mélylazítók illetve a különböző kultivátorok (gruber) tökéletesen megfelelnek. A mélylazító több mint negyven centiméteres mélységben képes a talajt megemelni, felszakítani így csökkentve a talaj tömörödöttségét. A kultivátor általában harminc centiméternél nem megy mélyebben a talajba ezáltal inkább magágy előkészítésben használják.

„A minőség és az innováció öröksége”

Magyarországon a 70-es, 80-as években jelentek meg a ROME nehéztárcsák és mélylazítók. Rögtön az első számú gépei lettek a nehezen művelhető rizsföldeknek az Alföldön. Ma is több gép üzemel ezekből a 30 éve eladott gépekből főleg a rizst termelő cégeknél, de más nehezen művelhető talajokon dolgozó gazdáknál is hegesztgetés és egyéb nagyobb károsodás nélkül, ami jól tükrözi ennek a márkának a minőségét.

Az amerikai gyártó elsősorban a nagy traktorok illetve dózerek mögé fejlesztette ki ezeket az erős gépeket, ezért a mérnökök olyan megoldásokat és anyagminőséget használtak, ami záloga lett a hosszú élettartamnak! Ma is több olyan gép üzemel hazánkban, ami már 50.000 hektárt dolgozott és csak kopó alkatrészek cseréje volt szükséges!

A minőségről az is sokat elárul, hogy ezeket a mélylazítókat és nehéztárcsákat sokat használták a dél- amerikai őserdők fakitermelése után, hogy a földben maradt tuskókat, illetve gyökereket eltávolítsák a talajból, így lehetővé téve a mezőgazdasági termelés számára ezeket a területeket. Magyarországon is jelentős ismeretséget szerzett már a ROME márka az erdészeti gépek körében. Előszeretettel alkalmazzák tuskózás nélküli erdőfelújítási technológiákban, ahol a terület felszínének csak egy részét műveljük. A mezőgazdaságban használt gépek többnyire nem alkalmazhatók ebben a technológiákban gazdaságosan, mert fenntartásuk igen költséges lenne a nagy igénybevétel következtében. Tuskós területek talajművelésére alapvetően olyan gépek használhatók, amelyek képesek a tuskókon, köveken való áthaladásra a gép szerkezeti részeinek károsodása nélkül. A ROME erős, robosztus erdészeti gépeit célirányosan erre a területre fejlesztették ki.

Ha igazán nagy teherbírású, hosszú élettartamú, kis karbantartási igényű, egyszerű és erős gépet szeretne használni, amely megfelel a mai kor követelményeinek, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani önnek a megfelelő ROME mélylazítóját, esetleg nehéztárcsáját, vagy erdészeti vagy építőipari munkagépét!

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére