Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Miért fizetne Ön többet? Az operatív lízing költséghatékony! Az operatív lízingről röviden: akár kezdő költségek nélkül géphez juthat - teljesen tervezhető havidíj, amelynek ÁFA-ja

visszaigényelhető, költségként leírható! Fix havi / nagyadéves összeget fizet. - Gépét karbantartjuk. - A maradványérték garantált, a kockázatot mi vieljük Ön helyett. - Mindent elrendezünk. - Biztonságos. - Már 1 géptől is elérhető. 

Előnyök: tisztán láthatók az elkövetkező évek költségei. -Ön teljes körű szolgáltatásainkat élvezheti. - a gépeket nem Önnek kell kimutatni a gazdaság mérlegében, így likviditása megmarad.

A kalkulált finanszírozás alapja a gép nettó beszerzési ára és a garantált maradványérték különbözete nulla forint önrésszel, amely összeg lényegesen (akár 35%-kal) kisebb finanszírozási igényt jelent a saját vásárlással szemben.

A bérleti díj költségeként elszámolható, ill. A bérleti díj áfá-ja is visszaigényelhető.

A bérleti díj tartalmazza a kiterjesztett garancia költségét, a teljes körű ALL RISK vagyonbiztosítás díját, valamint az előzőleg megadott várható futásteljesítménynek megfelelő kötelező szervizek költségét is, hiszen tartós bérletnél minderről a flottakezelő gondoskodik.

Előnyösen alakíthatóak a pénzügyek - példáil a futamidő, és a futásteljesítmény helyes meghatározásával, vagy az opciók, és a teljesítmény körültekintő megválasztásával.

A forráshiánnyal küzdő gazdaságok pénze így nincs lekötve, kamatozik, és beforgatható a fejlesztésbe.

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére