>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Lemken Azurit szemenkénti vetőgép

 A jövő szemenkénti vetőgépei a jelenben! A koncepció: LEMKEN DeltaRow
 
 

 

 
DeltaRow két, egymástól 12,5 cm távolsággal eltolt részsorból áll. A részsorok szinkronizálása révén háromszög
alakban történő vetésre van lehetőség.
• A DeltaRow 70%-kal nagyobb tőtávot biztosít az egy sorba történő vetéshez képest. Ez több vizet, tápanyagot
és fényt jelent.
• A trágyasáv kihelyezése a DeltaRow-n belül, a gyökérszint alatt történik, lehetővé téve a vetőberendezés szimmetrikus
felépítését.
• Az erózióra érzékeny területeken az eljárás előnyösebb az egy sorban történő vetésnél, mivel a gyökerek itt intenzívebben
szövik át a talajt.
 
A folyamatban először két sávtisztító kerék eltakarítja a tarlómaradványokat és köveket. Ezt követően a műtrágya csoroszlya pontosan a két ikersor közzé helyez le egy műtrágya sávot és egy trapéz tömörítő henger lezárja a műtrágya árkot. A trapéz gyűrűk előtömörítik a magárkot – ami a LEMKEN Azurit vetőgép újabb egyedülálló funkciója.

 

vetőmag a vetőelemekhez "igény szerint" kerül a központi magtartályból. A szemenkénti adagoló két szinkronizált furatos tárcsát tartalmaz, melyek felváltva adagolják a vetőmagot a DeltaRow vetőelem két kettős tárcsás csoroszlyájához. A csoroszlyák, melyek mélységhatárolását a közöttük középen elhelyezett mélységhatároló kerék végzi, pontosan helyezik le a vetőmagot az előtömörített magárkokba. Ezt követően az ikersorokat egy V- alakú nyomókerék zárja le.

Az egyes DeltaRow ikersorok elzárhatóak művelőút kialakítása végett, miközben a vetett mennyiség rugalmasan szabályozható a hektáronkénti tőszám állandó szinten tartása végett. Az Azurit lehetővé teszi a sorközepek akár 87,5 cm-re állítását, a vetőelemek osztása egészen 37,5 cm-ig csökkenthető.

A két szinkronizált furatos tárcsa azt eredményezi, hogy minden tárcsa csak minden második magot adagolja, ami által az átmérő kicsi lehet és így minimális lehet a kerületi sebessége. A szemenkénti adagolás időtartama elég hosszú ahhoz, hogy jelentősen javuljon a hosszirányú eloszlás és a duplázás kiküszöbölése

Last modified on péntek, 05 január 2018 20:36

Download attachments:

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére