>

 

 Kattintás után több százezer alkatrész között böngészhet.

Ha megtalálta a megfelelő alkatrészt, akkor cikkszám alapján kérjen árat  telefonon vagy email-ben

Prillinger 

Bepcoparts

Kramp

Granit

 

Ha növényvédelemről van szó, a gazdálkodót figyelik a környezetében élők, és felügyelik  a hatóságok is. A közvélemény pozitívan befolyásolható a környezetvédelmét illetően, ha felelősség teljes  a növényvédelem végrehajtása. A technológiának nem csak megbízhatónak, hanem egyszerűen kivitelezhetőnek is kell lennie. A szántóföldi permetezőgép egyszerű és környezetbarát üzemeltetése szintén elsődleges fontosságú.
Napjainkban egyre több gazdálkodó optimalizálja a növénytermesztés intenzitását, hogy a vetésforgóval és az uralkodó időjárással összhangban végezze a munkáját, és ilyen módon erőforrásokat takarítson meg. Napjainkban a növényvédelem és a folyékony műtrágya kijuttatás  megbíz- ható, felhasználóbarát és pontos kijuttatási technológiát követel meg, csak így garantálható minden növény esetében a magas terméshozam.
A jó termés egyik legfontosabb alapfeltétele a sikeres növényvédelem. A növénytermesztő szakembereket innovatív és hatékony szántóföldi permetező- gépek segítik a kompromisszumot nem ismerő hétköznapi munkájuk során. Mindeközben kiemelt figyelmet fordítanak a költségcsökkentésre és a maximális termés elérésére, a környezetvédelem teljes szem előtt tartása mellett.

Last modified on kedd, 23 június 2015 14:33

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00

Ugrás a tetejére