>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Sirius

Lemken Sirius permetezőgép Lemken Sirius permetezőgép

A LEMKEN új függesztett permetezőgépét, a Siriust úgy tervezte, hogy nagy mennyiségű vizet képes magával szállítani ahhoz, hogy a permetezőgép nagy hatákonyságot érjen el a növényvédelemben. Ennek ellenére könnyen fordul és kompakt a szántóföldön, ellett biztonságos a közúti szállításnál.

  • Az innovatív tartályforma az integrált hullámtörő fallal nagy menetbiztonságot tesz lehetővé és a rendszer egyszerű tisztítását. A Sirius 900-1.900 literes befogadóképességű tartályokkal kapható.
  • Az optimált súlypont-távolságú, kompakt konstrukció gondoskodik az első tengely kis tehermentesítéséről és a biztonságos közúti szállításról.
  • A HE (HorizontalExtend) szórókeret a hajtogatott csukássalhajtogatott csukással 12 és 15 méteres munkaszélességben rendelhető.
    A 15 - 24 méter munkaszélességű Sirius 10 permetezőgépek rendelhetőek az új teljesen hidraulikus SEH (SectionExtend) hátrafelé csukható szórókerettel.
  • Az új négyszögletes profil nagyobb stabilitást biztosít és elegendő helyet a nagyobb testű fúvókák számára. Az összecsukott állapotban kevesebb, mint 2,50 méter széles géppel a közúti szállítás biztonságos és könnyű.
  • Az újfajta, felső függesztőkar csatlakoztató rendszerrel, az QuickConnect rendszerrel a Sirius permetezőgép biztonságosan és gyorsan kapcsolható fel a traktorra.
  • A Sirius 8 a LEMKEN Ecospray elektronikus távirányitóval vezérelhető. A funkciói szélesen kiterjeszthetőek kiegészítő elemekkel, mint például a TeeJet Matrix automatika a szakaszok automatikus kapcsolásához, vagy az EcoControl a joystick vezérléssel.

Last modified on csütörtök, 03 december 2015 12:43

More in this category:

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére