>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Lemken Primus Lemken Primus

A nagy tartálytérfogattal és minden szerelvényében kimagasló minőségével a LEMKEN Primus szántóföldi permetezőgép különösen azon gabonatermelő gazdaságok igényeit elégíti ki, melyek esetében elsőrendű fontossággal bír a professzionális növényvédelem, a nagy területteljesítmény és a maximális hatékonyság. Ezt úgy lehet elérni, hogy tudatosan koncentrálunk a permetezéshez szükséges funkciókra és ezáltal csökkentjük a változatok választékát. A folyékony műtrágyák és a növényvédelmi  hatóanyagok keverékének kijuttatása a LEMKEN Primus teljesítmény spektrumának szerves része.

A LEMKEN Primus megújult és vonzó külsővel rendelkezik. A szürke váz és a kék tartály modern arculatot biztosít a klasszikus LEMKEN gépnek. A praktikus felszereltségi választékával a Primus szántóföldi permetezőgép az esetek többségében megfelel a pro- fesszionális és hatékony növényvéde- lem követelményeinek. A Primus lelke a 2.400 - 4.400 liter űrtartalmú, sima belső falú és könnyen tisztítható külső falú tartály, amely üvegszál erősítésű műanyagból készül, különálló külső tisztavizes tartállyal. A stabil függesztésű, Z-profilú mereví- tőkkel rendelkező, 15 - 33 m munkaszé- lességű és különféle  csukási móddal bíró szórókeretek a különböző szaka- szolási változatokkal lehetővé teszik apermetezőgép használatát minden mezőgazdasági körülmény között. A csövek és a szakaszoló szelepek a keretben védett helyen helyezkednek el. A szórókeret magassága könnyen állítható egy innovatív rendszer segítségével, ami azt jelenti, hogy hozzáigazít- ható a különböző gumiabroncs- és kerékméretekhez. Ez biztosítja a szórókeret tömegközéppontjának ideális helyzetét.

Lemken Primus permetezőgép választékának áttekintése

Primus 25

 • 2.400 literes üvegszálas műanyag tartály
 • 250 literes külső tisztavizes tartály
 • 1 x 250 liter teljesítményű dugattyús membrán szivattyú
 • 15 – 30 méteres szórókeret

Primus 35

 • 3.300 literes üvegszálas műanyag tartály
 • 250 literes külső tisztavizes tartály
 • 2 x 160 liter teljesítményű dugattyús membrán szivattyú
 • 15 – 30 méteres szórókeret

Primus 45

 • 4.400 literes üvegszálas műanyag tartály
 • 250 literes külső tisztavizes tartály
 • 2 x 250 liter teljesítményű dugattyús membrán szivattyú
 • 15 – 33 méteres szórókeret
Download attachments:

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére