>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Lemken Heliodor rövidtárcsa

Lemken Heliodor rövidtárcsa Lemken Heliodor rövidtárcsa

A Heliodor rövidtárcsa könnyű- vagy közepes keménységű, sekély mélységű talaj művelésére, ill. vetés előtt vagy szántás után történő magágykészítésre alkalmas. Ez azt jelenti, hogy a Heliodor, mind hagyományos és mulcsozó vetési technikáknál is használható. A nagy munkavégzési sebesség és az alacsony kapacitásigény nagy teljesítményű talajmegmunkálást tesz lehetővé.

  • Az erős rugóelemeivel, a Heliodor folyamatosan, akadálymentesen működik.
  • A 465 mm átmérőjű, homorú alakú lemezek a por-, kosz-, és vízátszivárgástól mentesek a karbantartást nem igénylő labirint-gyűrűvel ellátott tengelyirányban ferde golyóscsapágyakban.
  • A Heliodor könnyű súlyú, így a 3,5 m-től 6 m-ig munkaszélességű eszközök a traktor hárompontos függesztésén kezelhetők.
  • Igény esetén a 3-4 méter függesztett és a 4-6 méter félig függesztett Heliodor verziók Solitair pneumatikus vetőgépekkel kombinálhatók.
  • Nagy mezőgazdaságokban a Gigant rendszerhordozók 8-12 méteres munkaszélességet engednek, mellyel a gyors magágykészítés folyamatát garantálják.

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére