>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Lemken Rubin 12 rövidtárcsa Lemken Rubin 12 rövidtárcsa

A Rubin 12 „koncepcióval” a Lemken már a 2011. évi Agritechnika kiállításon bemutatott egy olyan rövidtárcsát, amely lehetővé teszi az akár 20 cm mélységű művelést is. Két év intenzív munkájával és számos szántóföldi próba után a Rubin 12 készen áll a sorozatgyártásra. A tárcsák pozicionálása és a váz felépítése továbbfejlesztésre került. A függesztett típusoknál egy teljesen új kialakítású támasztókerék is rendelkezésre áll.

 http://youtu.be/QBn8RIVNnD8      

Az egymás mögött két sorban elhelyezett 736 mm (!) átmérőjű, csipkés, homorú tárcsák lehetővé teszik, hogy a Rubin 12 olyan mélyen dolgozzon, mint egy szántóföldi kultivátor, de a munka során sokkal intenzívebben kever és aprít. A két sorban elhelyezett tárcsák szimmetrikus elrendezése teszi lehetővé az oldalirányú húzás nélküli munkát, még nagy munkasebesség mellett is.

A tárcsáknak a talajjal bezárt 20°-os szöge, és a haladási iránnyal bezárt 16°-os szöge optimális behatolást eredményez és lehetővé teszi a teljes munkaszélesség átdolgozását 7 cm munkamélységtől. A szárak speciálisan hajlítottak és csavartak, így a lehető legnagyobb távolság érhető el a tárcsák között. Ez a középső tárcsák enyhe eltolásával együtt megakadályozza az eltömődést. Mivel a kapás kultivátorokhoz viszonyítva nagyobb a munkasebesség és kisebb a szlip, a Rubin 12 nagyobb területteljesítményt biztosít alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett.

Az első sor mögött elhelyezett pálcás borona intenzív keverő és rögtörő hatással bír, miközben a második tárcsasor mögött lévő egyengető borona biztosítja a talaj optimális eloszlását és a tökéletes egyengetést. Mindkét boronasornak központi mélységállítása van egy innovatív önzáró rendszerrel, így nincs szükség külön reteszre.

A függesztett változatban a Rubin 12 felszerelhető egy mélységhatároló- és szállítókerékkel, amely a traktor mellső tengelyét terheli, amikor a munkagép fel van emelve. Ez stabillá teszi a gépet közúti szállítás során, és megkönnyíti a manőverezést a forgón. Egy új, félig függesztett rendszer emeli a munkagépet és átterheli a lezáró henger tömegét a mélységhatároló- és szállítókerékre. Így már nincs akadálya a nehéz hengerek használatának a jobb visszatömörítés elérése érdekében.

A Rubin 12 mind tarlóművelésre, mind alapművelésre alkalmas, még a legnehezebb körülmények között is, nagyobb mennyiségű szerves anyag keverhető be intenzíven és különösen egyenletesen a talajba. A gép függesztett merevvázas kivitelben 3–4 méteres munkaszélességben, valamint hidraulikusan csukható félig-függesztett változatban 4–6 méteres munkaszélességben rendelhető.

Media

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére