>

 

 Kattintás után több százezer alkatrész között böngészhet.

Ha megtalálta a megfelelő alkatrészt, akkor cikkszám alapján kérjen árat  telefonon vagy email-ben

Prillinger 

Bepcoparts

Kramp

Granit

 

Lemken Rubin 9 rövidtárcsa

Lemken Rubin 9 Lemken Rubin 9

A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is

LEMKEN tárcsás boronák

A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is.

A két sorban elhelyezett, 610mm átmérőjű, 6mm anyagvastagságú, egymástól 250mm távolságra lévő tárcsák alkalmasak a növényzet talajba való alapos bekeverésére. A tárcsák 20 fokos dőlésszögű felfüggesztése, és a 15 fokos hántási szög, a tárcsák talajba való jó behúzását biztosítják. Minden tárcsa külön van csapágyazva az egyenletes munkamélység eléréséhez.

A második tárcsasor az első sorhoz képest ellentétes irányban dolgozik, így a talaj teljes munkaszélességben átdolgozza. Az opcióként rendelhető oldalsó határoló lemezek megakadályozzák a bakhátképződést.

A két, tárcsák mögött elhelyezett mélységben és szögben állítható rugózott borona kontrollálja a fellazított talaj áramlását.
A tárcsasorok közötti 107 cm-es távolság lehetővé tesz egy rövid és kompakt építési módot, kedvező súlypont elhelyezkedéssel.

A nyitott keretépítés, és a nagy szabad területek eltömődés-mentes munkavégzést biztosítanak. Az egyenletes munkavégzést a tömörítőhengerekkel még pontosabbá és biztosabbá lehet tenni.
A tárcsák axiális golyóscsapágyakkal kerülnek beépítésre, karbantartási igénye alacsony, a kenésre és utánállításra fordítandó idő alacsony. A csapágyak optimális tömítését por és nedvesség ellen, a csavarfejeken kívül és belül elhelyezett 6-szoros kazettás tömítés biztosítja. A csapágyházak speciális formája a szármaradványok tárcsatartóra való feltekeredése ellen is véd.

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00

Ugrás a tetejére