>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Lemken Rubin 9 rövidtárcsa

Lemken Rubin 9 Lemken Rubin 9

A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is

LEMKEN tárcsás boronák

A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is.

A két sorban elhelyezett, 610mm átmérőjű, 6mm anyagvastagságú, egymástól 250mm távolságra lévő tárcsák alkalmasak a növényzet talajba való alapos bekeverésére. A tárcsák 20 fokos dőlésszögű felfüggesztése, és a 15 fokos hántási szög, a tárcsák talajba való jó behúzását biztosítják. Minden tárcsa külön van csapágyazva az egyenletes munkamélység eléréséhez.

A második tárcsasor az első sorhoz képest ellentétes irányban dolgozik, így a talaj teljes munkaszélességben átdolgozza. Az opcióként rendelhető oldalsó határoló lemezek megakadályozzák a bakhátképződést.

A két, tárcsák mögött elhelyezett mélységben és szögben állítható rugózott borona kontrollálja a fellazított talaj áramlását.
A tárcsasorok közötti 107 cm-es távolság lehetővé tesz egy rövid és kompakt építési módot, kedvező súlypont elhelyezkedéssel.

A nyitott keretépítés, és a nagy szabad területek eltömődés-mentes munkavégzést biztosítanak. Az egyenletes munkavégzést a tömörítőhengerekkel még pontosabbá és biztosabbá lehet tenni.
A tárcsák axiális golyóscsapágyakkal kerülnek beépítésre, karbantartási igénye alacsony, a kenésre és utánállításra fordítandó idő alacsony. A csapágyak optimális tömítését por és nedvesség ellen, a csavarfejeken kívül és belül elhelyezett 6-szoros kazettás tömítés biztosítja. A csapágyházak speciális formája a szármaradványok tárcsatartóra való feltekeredése ellen is véd.

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére