>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Novotny BOBEK skid steer loaders, csúszókormányzású rakodógépek

Novotny csúszókormányzású steer loader rakodásra kész Novotny csúszókormányzású steer loader rakodásra kész

A "BOBEK" kompakt minirakodógépeket úgy tervezték, hogy különböző területeken; az építkezéstől és a mezőgazdaságig megállják a helyüket. Jó manőverező képességüknek köszönhetően jól alkalmazhatóak tereptisztításnál, földterületek előkészítéséhez, rakodáshoz és anyagmozgatáshoz, földmunkákhoz, valamint raklappal történő teheremeléshez, stb.

Az egyszerű és gyors rögzítőrendszerének köszönhetően számos eszközt lehet rácsatlakoztatni, ill. arról lekapcsolni gyorsan és könnyedén, így azok felhasználási lehetőségei jelentősen bővíthetők. A rendelkezésre álló, csatlakoztatható szerkezetek nagy választékával elérhető, hogy ezek a gépek valóban sokoldalúvá váljanak. Ezeket fel lehet használni föld elhordására, bitumen és beton bontáshoz, raklapterhek, szalma vagy szénabálák rakodásához.

A "BOBEK" rakodógépek összes tipusának a vezérlés az egyik kiemelkedő tulajdonsága. Minden rakodómozgást, beleértve a gémet és a merítőkanalat mint eszközt (és esetleg egy másik rögzítési eszközt), a joystick eszköze biztosítja. A vezérlés nagyon egyszerű; nem igényel nehéz, fizikai munkát, így a rakodógépkezelőt is megkíméli megterhelő munkavégzéstől.

Az eredeti külső a másik jellemzője a "BOBEK" rakodógépeknek. Lekerekített formák jellemzik a gép összes alapvető részeit, - műanyagburkolatok a kabinmotorháztetőt és a motorteret. A rakodógépek gyártása területén a híres Bosch Rexroth nevű cég jóvoltából a Cummins motor hidraulikus rendszere, szivattyúi és hajtóművei révén lett kialakítva a rakodók vezérlése.

Műszaki paraméterekB861B961
Üzemi súly 3350 3580
Névleges kapacitás (kg) 1000 1200
Maximális kiterjesztő kapacitás (mm) 2674 2719
Markolókanál térfogata (m3) 0,53 0,60
Max. hajtóerő (Kn) 29 32
Emelőerő (kN) 21,3 29,6
Aprítóerő (kN) 21,8 28,7
Mászókapacitás (%) 36 36
Max. utazási sebesség (km/h) 12 (18) 12,5 (18.5)
Fülke ROPS/FOPS ROPS/FOPS
Markolókanál helyzetének változtatása hidraulikus hidraulikus
Motor Cummins B3.3 Cummins B3.3T
Motor teljesítménye (HP / kW) 60 / 45 74 / 57

Media

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére