>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Roto Grind bálabontó aprítógép

Roto Grind bálabontó aprítógép Roto Grind bálabontó aprítógép

A ROTO GRIND állattartó telepek részérére készült, de lágyszárú/fűtőanyagot használó erőművek aprító gépeként és biogáz és biopellet-biobrikett gyártó üzemek alapanyag előkészítő gépeként is hasznos. Egy új gyártástechnológiának köszönhetően a bála bontását a lucerna széna aprítását a levelek jelentős megőrlése nélkül képes elvégezni. Az aprítandó anyagot megfelelő teljesítményű rakodógéppel a lassan forgó dézsábakerül, ahol az aprító szerkezet elvégzi a bontást és a kifúvást. Az apríték hosszmérete változtatható 2 és 15 cm között, alapanyag függvényében.

 

Technikai paraméterek 
Súly kb. 1600 kg
Magasság kb. 2750 mm
Szélesség kb. 2900 mm
Dézsa mélysége kb. 1300 mm
Dézsa forgási sebessége 0 - 9 fordulat/perc
Aprítókések száma 6 db nehézkés
Allókések száma 5 db
Apríték hossza állítható

 

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére