>

Tisztelt Partnerünk!


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a KC-Békés Kft. továbbra is teljeskörűen kiszolgálja partnereit, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a következőkben szeretnénk az együttműködésüket, megértésüket kérni:

Kérjük, kerülje a személyes találkozást amennyiben Ön, köhög, tüsszög, lázas, fertőzött helyen járt a közelmúltban, vagy házi karantén alatt áll!

Minden kollégánk a rendelkezésükre áll a megszokott munkarendben telefonon és e-mailen.
Telephelyünkön szerelőink teljes létszámban dolgoznak, folyamatos az alkatrész ellátásuk is. 
A helyszíni javításokat minden esetben külön egyeztetjük telefonon és a fertőzésveszély miatt, amennyiben lehetséges kerüljük a személyes találkozást.

Alkatrész és tartozék rendeléseit kérjük lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben adja le.

Amennyiben mégis személyesen keresne fel bennünket, akkor az ajtóban várja meg kollégáinkat, aki biztonságos távolságból segíteni fog Önnek mindenben. Személyes megkeresés esetén kérjük legyen Önnél a minden olyan információ a gépről, ami szükséges a beazonosításhoz (alvázszám, motorszám stb.).

Csomagrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító cégek leterheltségének függvényében nőhet a szállítási idő.

Természetesen a fentiek a kormányzati bejelentések függvényében változhatnak, amelyről szintén tájékoztatjuk majd Önöket.


Köszönjük a megértésüket, vigyázzunk egymásra!


a KC-Békés Kft. csapata

Zetor Proxima modell Zetor Proxima modell

A márka, amely generációról generációra a hagyományt és folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság és tartósság jegyében. A könnyű mezőgazdasági munkákban megfelelő partner a Proxima traktorcsalád. Széleskörű alkalmazhatósága egyaránt népszerűvé tette, kiszolgáló traktorként az állattenyésztésben és kisebb gazdaságokban a növénytermesztésben.

A megjelenésében is újratervezett Proxima a Major traktorcsalád méltó utódja. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek. Kabin nélküli kivitelben gyümölcsösök és kertészetek kedvelt típusa. Gazdaságos üzemeltetés és könnyű kezelhetőséggel a Proxima traktorcsalád felveszi a versenyt számos ismert márkával.

Motor

A Proxima traktorok új fejlesztésű Zetor motorral készülnek, amelyek megfelelnek a TIER III szintű emissziós követelményeknek. Ezek mellett alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek.

Első hajtott tengely (4WD)

A Proxima család modelljei új első Carraro 20.16-os    futóművel, új konzollal és súlytartóval készülnek. A fejlesztések eredményeképpen 20%-kal megnőtt az első tengely terhelhetősége.

Első 3 pontos felfüggesztés és TLT (opcionális)

A Proxima traktorok kérésre felszerelhetők Zuidberg rendszerű első hidraulika felfüggesztéssel, valamint első TLT hajtással.

  • Első hidraulika felfüggesztés emelőképessége 2300 kg
  • Első TLT olajos többtárcsás erőátvitel, elektrohidraulikus vezérléssel
  • Első TLT maximális teljesítménye 45 kW

Biztonsági kabin és kabrió kivitel

  • 150 l-es üzemanyagtartály (opcionális)
  • Új fellépők
  • Az akkumulátor elhelyezése a fülke alatt
  • Belső tér - új integrált borítások a kezelőkarokra
  • T-mat padlóburkolás - zajcsökkentés érdekében

 

Kapcsolat

Telephely: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.

GPS koordináták: É 46.68625°; K 21.04511°

Mobil: +36.30.409.1634

Tel./Fax: +36.66.445.111

Email: kcbekes@gmail.com

Nyitva tartás: H-P: 7:00-16:00, Szo: 7:00-12:00

Ugrás a tetejére