Az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásának (General Data Protection Regulation, GDPR) való megfelelés és kapcsolódó adatvédelmi jogszabályok alapján a KC-Békés Kft. az alábbi adatvédelmi tájékoztatót hozta létre, amely az Általános Szerződési Feltételeinek mellékletét képezi.

Az adatkezelő: hírlevél olvasóink, ügyfeleink adatait a KC-Békés Kft. (későbbiekben cég) kezeli.

Székhelye: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 428.
Cégjegyzékszáma: 04-09-008939
Adószáma: HU-14708646-2-04
Honlapjának webcíme: www.kcbekes.hu
Ügyintézés e-mail címe: kcbekes[kukac]gmail.com
Ügyintézés telefonszáma: +36 66 445-111

Tartalma:

Az adatvédelmi tájékoztató célja
Meghatározza a cég által kezelt személyes adatainak körét, az adatkezelés módját, valamint biztosítsa az adatvédelem alkotmányos elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát, vagy felhasználását. A cégnek a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott elektronikus hírközlő eszközöket úgy kell megválasztania és üzemeltetnie, hogy a kezelt adat a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

A cég által kezelt adatok köre és adatkezelési célok, adatok tárolásának időtartama
Tároljuk a felhasználók által megadott személyes adatokat mikor felkeresnek miket telefonon, e-mailben, a weboldalon található kapcsolati űrlapon keresztül, vagy valamilyen más formában. Az adatkezelés az önkéntes megadástól azok törléséig tart. A rá vonatkozó személyes adatok törlését az érintett bármikor kérheti a megadott elérhetőségi adatok bármelyikén. Online kapcsolatfelvételkor megadandó személyes adatok: név, email cím, cím, telefonszám.

Adatok továbbítása
Hírlevél: a felhasználónak lehetősége van feliratkozni hírlevelükre. Ilyenkor a megadott email cím bekerül a hírlevél adatbázisunkba. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a hírlevél alján található leiratkozási linken keresztül. Emellett az adatbázisból való törlését az érintett kérheti elérhetőségeink valamelyikén. A megadott személyes adatokat nem minden esetben ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelősségéért annak megadója felel. A felhasználó személyes adatait adatfeldolgozó részére nem továbbítjuk, semmilyen szolgáltatónak és partnervállalatnak nem adjuk át.