Mottónk:


„A KC-Békés Kft. országosan, régión belüli és a közvetlen kapcsolódó területeken élő és tevékenykedő gazdák, gazdálkodók munkájához szükséges termelő eszközök megismertetése, és közösen feltárt igényeinek kiszolgálása!”

Kollégáink munkatapasztalata több évtizedre nyúlik vissza a gép- és alkatrész kereskedelem területén. Fontos számunkra, hogy igazán jól érezzük magunkat, és a munka ne legyen teher vagy nyűg a nyakunkon, mert bebizonyított tény, hogy a legjobb teljesítményt csak a dolgozók jó közérzete mellett lehet elérni!

Ha Önt érdekli a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, akkor lapozza végig ezeket az oldalakat! Új és használtgépek értékesítése! Ezen a honlapon megtalál keresett új Zetor, McCormick és Solis, MTZ traktort, egyéb erőgépet, NOVOTNY , LOCUST és ELISE900 elektromos hajtású csúszókormányos rakodógépet, munkagépet Lemken ekét, tárcsát, kombinátort, vetőgépet, Gaspardo vetőgépet, MAJEVICA altalajlazítót, Fella rendsodrót, fűkaszát, bálázót, darálót, RM öntözőgépet, Farmtech pótkocsit.

Közel 20 éves tapasztalattal állunk a gazdatársadalom rendelkezésére Tornum, De Lux és MIKROTHERM szárítók, silók generál megvalósításában. 10 éves tapasztalattal állítjuk össze és kivitelezzük a komplex zöldség-gyümölcs szárítókat, paprikaőrlő üzemeinket a csomagolással bezárólag.

Minél gyakrabban látogat el oldalunkra, annál nagyobb az esélye, hogy talál használt gépet, használt traktort, használt mezőgazdasági munkagépet!

Az Uniós és Magyar pályázatok elkészítését az erre a feladatra szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező pályázatkészítő szakértőink végzik.

Segítséget nyújtunk abban, hogy vevőink az igényeiknek legmegfelelőbb erőgépet, illetve gépkapcsolatot tudják kiválasztani. A számos gyári és utólagosan felszerelhető opció mind-mind segíti vevőpartnereinket abban, hogy egyedi igényeiket kielégítsék és hogy erőgépeik a leghatékonyabban dolgozzanak. Az állattartás környezetvédelmi és öntözési projektjeinek tervezési, engedélyezési, pályázatkészítési feladatait magunkra vállaljuk.

Új, és használtgép vásárlása esetén banki szolgáltatások, Takarékbank, OTP Bank , UniCredit Bank, OBERLIZING, Merkantil Bankokkal. Használtgép értékesítése esetén, gép állapotfelmérése és értékbecslése!

Korrektül számlázunk, nincs menet közben árváltozás, nem csapjuk be a gazdát!

Az áru kiszállása teljes mértékben rugalmas, igazodik a termelő kéréséhez!

A kiszállításban szigorúnak tartjuk a vállalt határidőket!

A KC-Békés csapata