Drávaszögi Gazdaságfejlesztési Program pályázati lehetőség

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a Drávaszögi Gazdaságfejlesztési Program keretein belül 2024. március 25. új pályázati lehetőség nyílt meg.

Az ECONOMICA HUNGARICA ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATI FELHÍVÁST tesz közzé:

mezőgazdasági gépek, kapcsolható eszközök, tenyészállat-állomány bővítésre és többéves ültetvények beszerzésére, valamint családi- és kisvállalkozások eszközbeszerzésére.

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás folyósítása parasztgazdaságok (OPG, SOPG), egyéni vállalkozók, valamint jogi személyiségű mikro- és kisvállalkozások számára mezőgazdasági gépek és kapcsolható eszközök; kertészeti technológiai fejlesztéshez szükséges eszközök, ültetvénytelepítési és talajjavítási eszközök; üveg- és fóliaházak telepítéséhez szükséges eszközök, jégvédelemhez és öntözéshez szükséges eszközök, tenyészállat-állomány bővítésére valamint többéves ültetvények beszerzésére, technológiai felszereltségi szintjük és termelési kapacitásaik növelése, illetve a meglévő kapacitások jobb kihasználása céljából, valamint a termelés és a szolgáltatások korszerűsítése, bővítése és fejlesztése; versenyképeség növelése és a gazdasági tevékenység erősítése céljából.

A pályázat benyújtási ideje:

2024. április 5-én 12.00 órától a keret kimerüléséig, de legkésőbb

2024. május 3-án 14.00 óráig

A pályázat benyújtásához a Pályázónak a http://www.economica-hungarica.eu/ honlapon szükséges regisztrálnia. A pályázatot a honlapon található elektronikus pályázat kitöltőfelületen kell elkészíteni és az előírt mellékleteket beszkennelve csatolni. A pályázat elkészítését követően a pályázati adatlapot, valamint a nyilatkozatokat ki kell nyomtatni és az aláírást követően a mellékletekkel együtt az ECONOMICA HUNGARICA ALAPÍTVÁNY (továbbiakban: Alapítvány) irodájában (31 000 Osijek, Reisnerova 147A.), előre egyeztetett időpontban kell személyesen benyújtani.

A pályázati keretösszeg:

A) kategória 100.000.000 HUF

B) kategória 100.000.000 HUF

A beérkezett pályázatok értékelésének függvényében a pályázati keretösszeg módosulhat.

További részletek a pályázati felhívásban találhatóak.

Kérjük, ossza meg máshol is!