Lemken Europal/Variopal függesztett ekék

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Lemken Europal/Variopal függesztett ekék

A kukorica termesztésének az utóbbi években bekövetkezett különös növekedése újra megerősítette az eke helyét a munkagépek között. Még napjainkban is keresik a fenntartható alternatívát a növénybetegségek megelőzésére, a gyomirtókra rezisztens gyomnövények mechanikus irtására, az egerek és más kártevők gyérítésére.

A közelmúltban készült tanulmányok például kimutatták, hogy a fő gyökérzóna fellazítása és levegőztetése révén a szántás ideális megoldás a repce gyökereinek optimális fejlődéséhez és ezáltal a magas és biztonságos termés szilárd alapja.

A LEMKEN EurOpal és VariOpal ekék egyesítik magukban a megbízható munkavégzést, a kezelői kényelmet és a kimagasló munkaminőséget.

Az átfogó felszereltségbeli választékkal és a tartozékok széles skálájával minden gazdálkodó és bérvállalkozó megtalálja a talajművelési feladataihoz az ideális gépet. Ez magába foglalja az ekefej osztástávolságok és a vázmagasságok számos változatát, a munkaszélesség fokozatokban vagy fokozatok nélküli állíthatóságát, és az ekefejek biztosításának mechanikus vagy hidraulikus lehetőségét.

A következő kivitelek állnak rendelkezésre:

  • Minden EurOpal és VariOpal eke rendelhető 90 vagy 100 cm ekefej osztástávolsággal; a 7-es sorozat esetén és attól felfelé pedig a 120 cm osztástávolság is választható.
  • Az EurOpal alapkivitele esetén négy különböző munkaszélesség választható.
  • Az EurOpal alapkivitele esetén négy különböző munkaszélesség választható.
  • A VariOpal sorozat alapkivitelben hidraulikus fogásszélesség-állítással rendelkezik. Egy kettős működésű hidraulikus munkahenger lehetővé teszi a munkaszélesség 22 és 60 cm közötti beállítását minden ekefejnél a traktor vezetőüléséből. Így ideális megoldás választható bármilyen talajművelési körülményhez.
  • Mind az EurOpal, mind a VariOpal típusok alapkivitelben nyírócsavaros biztosítással rendelkeznek. Köves talajokra felszerelhetőek mechanikus Tandem vagy hidraulikus Hydrix túlterhelés elleni biztosítással.

Megtekinthető dokumentum a Lemken Europal/Variopal függesztett ekékről

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Europal/Variopal függesztett ekék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük