Lemken Juwel függesztett ekék

A Juwel esetében a következő változatok állnak rendelkezésre:

  • A Juwel ekék 90, 100 vagy 120 cm ekefejosztással kapható.
  • Az alapváltozatban négy különböző munkaszélesség állítható be.
  • A Juwel M V alapkivitelben hidraulikus munkaszélesség-állítással rendelkezik.
  • Egy kettős működésű hidraulika munkahengerrel lehet a traktor vezetőüléséből ekefejenként a munkaszélességet 30-60 cm között beállítani. Így a talajművelés követelményeit optimálisan lehet a gyakorlatba átültetni.
  • A Juwel és a Juwel M V nyírócsavaros ekefej biztosítással van ellátva.
  • A Juwel 7/8 M T és Juwel 7/8 M VT változatok Hydromatic automatikus ekefej biztosítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy az ekefejek egyidejűleg felfelé és oldalra is kitérjenek.
  • A Juwel 7/8 M X és M V X változatok automatikus mechanikus ekefej-biztosítással rendelkeznek.
  • A Juwel 8 i ISOBUS-vezérlésű funkcióval is kapható.
  • OF változatban tarlós és barázdás szántáshoz.
Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Lemken Juwel 7/7V, 8/8V, 10/10V függesztett ekék, biztonságos használat, kényelmes kezelés és minőségi munkavégzés teljesen új formában.

Egyre nagyobb jelentőséget nyer a földművelésben az ekehasználat a növényvédőszerek használatának csökkentésével. Különösen a totális gyomirtók használatának alternatívájaként és a hatóanyagokra rezisztens gyomok irtására nyúl sok gazda az ekéhez. Ezen túlmenően az ekével húzott tiszta barázda a növénybetegségek megelőzését, valamint az egerek és más kártevők gyérítését is szolgálja.

Ezen felül a szántás után olyan tarlómaradványok nélküli, tiszta felület marad, ami optimális csírázási feltételeket nyújt a vetőmagnak a következő vetés során. Emiatt aztán még ma sincs a szántásnak tartósan használható alternatívája.

Így például számos vizsgálat mutatja, hogy a szántás a főgyökér zóna fellazításával és levegőztetésével a legjobb feltételeket teremti a repcegyökér kifejlődéséhez, ami a tartósan nagy terméshozamok alapja.

A LEMKEN új függesztett eke generációja, a Juwel új formában egyesíti magában a biztonságos használatot, a kényelmes kezelést és a kiemelkedő minőségű munkát.

A Juwel ekék átfogó felszereléssel, sokoldalú tartozékokkal rendelkeznek, hogy minden gazdálkodó és bérvállalkozó igényeinek megfelelően választhassa ki az optimális munkaeszközt.

Ide tartozik az ekefejtávolság megválasztásában a számos opció és a gerendelymagasság, a munkaszélesség állításának fokozatos és fokozat nélküli változatai, valamint az ekefej-biztosítás mechanikus vagy hidraulikus rendszere.

Megtekinthető dokumentum a Juwel függesztett, váltvaforgató ekékről

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Juwel függesztett ekék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük