Lemken Karat 9-12 grubber

Egyetlen munkagép végzi a sekély és közepesen mély tarlómegmunkálást, valamint a mulcsba vetéshez szükséges porhanyított mélységű magágykészítést – ezzel beruházási és üzemeltetési költségeket lehet megtakarítani.

  • A Karat emellett alapkivitelben gyorscserélő rendszerrel van ellátva.
  • A teljes kapataró, szerszámok nélkül, egy biztosítószeg segítségével vehető le, és a mélyműveléshez keskeny kapákkal szerelhető fel.
  • A kopott alkatrészek a műhelyben kicserélhetők kiegészítő műveletek, pl. az eszköz biztosítása nélkül, ami jelentősen csökkenti a szerelési időt.
Kategóriák: , Címke:

Leírás

Lemken Karat 9-12 grubber

Három és hét méter közötti munkaszélesség esetén a Karat 9 intenzív grubber kapáit kb. 28 cm közepes vágástávolságra kell állítani a grubber vázán. Így alaposabban összekeveredik egymással a talaj és a szalma. A szimmetrikus kapaelrendezés oldalirányú húzás nélküli munkavégzést biztosít.

Minden követelményt teljesít

A művelés intenzitása a különböző kapaformáknak köszönhetően a követelményekhez igazítható. A szárnyaskések így laposan és a teljes felületen dolgoznak, a 10-15 cm mély lezáró munkamenet szárnnyal vagy anélkül, a max. 30 cm-es munkamenet pedig keskeny késekkel elvégezhető. A keskeny kések eközben intenzíven, a vonóerőigény szükségtelen megnövelése nélkül dolgoznak. A kések a szerszámcserélő rendszerrel egyszerűen, gyorsan, szerszám nélkül kicserélhetők.

A kapák mögötti tárcsák még egyszer összekeverik a szalmát a földdel, majd megbízható módon elegyengetik a felületet. Az elmunkáló tömörítőhenger célja a szükséges visszatömörítés kiváló minőségben történő elvégzése. A LEMKEN hengerprogramja valamennyi talajhoz optimális elmunkáló tömörítőhengert kínál.

A LEMKEN Karat intenzív grubber különböző munkaszélességekkel és többféle felszereltséggel kapható:

  • 3, 3,5 és 4 méter munkaszélesség, függesztett, merev kivitel.
  • 4 és 5 méter munkaszélesség, függesztett, hidraulikusan felhajtható három méternél kisebb szállítási szélességre.
  • 4 és 5 méter munkaszélesség, szállításhoz félig függesztve, hidraulikusan felhajtható, három méternél kisebb szállítási szélességre.
  • 4, 5, 6 és 7 méter munkaszélesség, félig függesztett, hidraulikusan behajtható, 3 méternél kisebb szállítási szélességre. A készülék a traktor alsó vonókarjához csatlakozik. A szállítási magasság valamennyi készülék esetében négy méter alatt található.
  • A Karat intenzív grubber minden változata köves talajokon használható, nyírószeggel vagy automatikus túlterhelés elleni védelemmel kapható.

A Karat 12 különösen nehéz talajviszonyok esetén, valamint sík és mélyebb, eke nélküli megmunkálási eljárásokhoz jól alkalmazható jól. A 90-80-90 cm gerendelytávolság 4 kapasor és 23,4 cm-es vágástávolság esetén elegendő szabad teret biztosít az eltömődésmentes munkavégzéshez. A szimmetrikus kapaelosztás megakadályozza az oldalra húzást és az eszköz egy oldalon történő besüllyedését, valamint optimalizálja a csatlakozáskat. A grubber optimális vezetéséről az első kapasor melletti mélységtatrtó kerekek gondoskodnak.

Megtekinthető prospektus a Lemken Karat 9, 12 grubberről

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Karat 9-12 grubber” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük