Lemken Zirkon forgóborona

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Lemken Zirkon forgóborona

Egyre nagyobb jelentőségre tesz szert, hogy a magágykészítését intenzitását a pillanatnyilag uralkodó feltételekkel összehangolják. A gyakorlat azt mutatja, hogy a forgóboronát intenzíven dolgozó munkagépként rendkívül sokoldalúan lehet használni, és ezt az előkészítő feladatot a lehető legjobban teljesíti.

Az optimális magágykészítéshez a LEMKEN Zirkon forgóboronájának munkavégzési paraméterei kiválóan beállíthatók. Függetlenül attól, hogy sekélyen, gyorsan és extenzíven, vagy mélyen és intenzíven kell dolgozni – a kívánt talajműveléshez csak az olyan előzetes beállításokat kell megváltoztatni, mint munkamélység, rotor fordulatszáma, fogak helyzete, és a haladási sebességet kell megfelelően megválasztani. A Zirkon forgóboronának intenzív a keverő és aprító hatása egészen kb. 15 cm munkamélységig. Az aktív művelő eszközök gyakorlatilag minden talajviszonynál, még tömör, száraz, kemény vagy kötött talajoknál is optimális magágyat készítenek. Így a forgóborona használata ma a mezőgazdaságban ismét jelentőségre tett szert. Más munkagépekkel kombinálva számos munkafolyamat emellett gyorsabban és gazdaságosabban végezhető el.

LEMKEN Zirkon forgóboronái a modern mezőgazdasági üzem maximális igényeinek is tökéletesen megfelelnek.

A hagyományos és a konzerváló talajművelésben alkalmasak a maximális tartós terhelésre, és akár hátra vagy frontra is felszerelhetők. A Zirkon forgóboronák különböző munkaszélességekben és változatokban szállíthatók:

  • Zirkon 8: Függesztett alap modell 2,5 – 4 méteres munkaszélességben fix gerendelyes függesztett munkagépként.
  • Zirkon 12: Nagy teljesítményű, függesztett, fix gerendelyeserev forgóborona 3 vagy 4 méteres munkaszélességgel.
  • Zirkon 12 K: 4-6 méteres munkaszélességeknél a függesztett forgóboronát a Solitair 9 K vetőgéppel kombinálva is össze lehet csukni hidraulikusan 3 méteres szállítási szélességre.
  • Zirkon 12 KA: A 4-6 méteres munkaszélességű, féligfüggesztett forgóborona a LEMKEN pneumatikus vetőgépével, a Solitairrel együtt az igényes mezőgazdasági üzemek nagy teljesítményű kombinációját testesíti meg.

Megtekinthető dokumentum a Lemken Zirkon forgóboronáiról

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Zirkon forgóborona” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük