Maschio Gaspardo NINA vetőgépek

Kategória:

Leírás

A mechanikus (NINA) típusú gabonavetőgépek optimálisan használhatók minden olyan esetben, ahol „szórva vetés” (nem szemenkénti) alkalmazható.
A mechanikus, soronkénti tolóbütykös adagolószerkezettel ellátott vetőgép alkalmas egészen kisméretű (repce) és nagyméretű magok (borsó) precíziós vetésére egyaránt.
A vetési mennyiség is igen tág határok között változtatható.
A legkisebb kijuttatható mennyiség repce esetében 2 kg/ha, míg gabonában a legnagyobb 400 kg/ha.
A gépen 6,50-15 kerekek vannak sárkaparóval, NINA 400-nál 10.50/75-16 kerekek. A NINA 400-as típus kivételével egyoldali a felhajtás, opcióban kétoldali felhajtás is kérhető. A vetőelemek talajra történő nyomása központilag állítható. A csúszócsoroszlyás és corex tárcsás verziókhoz opcióként mélységhatároló rendelhető. A csúszócsoroszlyákhoz eltömődésgátló rendelhető. A magtartály térfogata 410, 500 illetve 650 liter, melyek megnövelhetők 640, 780 illetve 1050 literre. A vetőgép tartály szintjelzővel, a leforgatási próbához tálcával rendelkezik. A kardántengely a gép tartozéka.
A COREX tárcsák előnye: A domború, egymáshoz képest eltolt tárcsáknak köszönhetően nem tömődik el a vetőgép, így nedvesebb talajviszonyok esetén is kiválóan alkalmazható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maschio Gaspardo NINA vetőgépek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük