Lemken rövidtárcsák Heliodor 9

A LEMKEN Heliodor rövidtárcsa két sor független, laprugókra szerelt tárcsát használ. Ez a rendszer egyenletes művelési mélységet biztosít, miközben az egyes tárcsák egymástól függetlenül tudnak kimozdulni ha szükséges, például kövekkel találkozva. Tarlóműveléskor a tárcsák biztosítják a talaj és a növényi maradványok egyenletes és intenzív bekeverését.

A Heliodor használható magágy előkészítésére a hagyományos és a minimum-műveléses rendszerekben. A hidraulikusan állítható rugóterhelésű simító (opció) megbízhatóan elegyengeti a talajt a szántást követően.

A mélység határolására és a visszatömörítésre számos henger választható a LEMKEN hengerek széles választékából.

Ez lehetővé teszi a Heliodor ideális összeállítását, hogy megfeleljen a modern mezőgazdaságban irányadó követelményeinek.

A Heliodor 2,5 és 16 méter közötti munkaszélességben rendelhető, tehát minden gazdasági mérethez kiválasztható a megfelelő munkaszélességű gép.

Függesztett, merevvázas 2,5 és 4 méter közötti munkaszélességgel, melyek LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgépekkel kapcsolhatóak.

Függesztett, hidraulikusan csukható négy és hét méter munkaszélességgel. A szállítási szélesség kevesebb, mint három méter.

Félig-függesztett, hidraulikusan csukható négy és hét méter munkaszélességgel. A szállítási szélesség kevesebb, mint három méter. LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgéppel kapcsolhatóak (6 méter munkaszélességig).

Függesztett, hidraulikusan csukható a Gigant 10 eszközhordozó rendszeren, nyolc, tíz vagy tizenkét méter munkaszélességgel. A szállítási szélesség kevesebb, mint három méter, a szállítási magasság kevesebb, mint négy méter.

Gigant 12 S rendszerhordozóként 16 méteres munkaszélességgel.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A rövidtárcsák forradalmasították a modern mezőgazdaságot immár több mint tíz évvel ezelőtt. Nincs más olyan talajművelő gép, amely hasonló keverési munkát biztosít ilyen nagy területteljesítmény mellett. Itt nagyon magasak az elvárások. A rövidtárcsáknak alkalmasnak kell lenniük mind a tarlóművelésre, mind a magágy készítésére, hagyományos és talajkímélő-művelésben egyaránt. És teszik mindezt minimális teljesítmény-igény és nagy munkasebesség mellett.

A tárcsának vetőgéppel történő összekapcsolási lehetősége vetőkombinációvá, fontos tulajdonság a jövőbeli potenciális vásárlók számára.

A LEMKEN Heliodor rövidtárcsa is kiválóan alkalmas a tarló művelésére, a tarlómaradványok bekeverésére, könnyű és középkötött talajokon.

A szántást követő magágy készítésekor, vagy mulcsvetésben egyenletesen meglazított és elegyengetett magágyat eredményez.

A LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgéppel kapcsolva, gyors és hatékony vetőkombináció áll a rendelkezésünkre.

Ezek a tulajdonságok valódi mindenessé teszik a Heliodor rövidtárcsát, értékes időt és pénzt takarítva meg használója részére.

Megtekinthető prospektus a Lemken rövidtárcsák Heliodor 9-ról

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken rövidtárcsák Heliodor 9” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük