SANY SY50C minikotró

Extra minőség

Mint minden SANY minikotrónál, az SY50C esetében is elsődleges szempont a megbízhatóság és a hosszú élettartam. Ezt a szellemiséget tükrözi a cég szlogenje is „A minőség megváltoztatja a világot”. Sikereket úgy lehet elérni ezen a téren, hogy a tervezéstől kezdve az anyagok és részegységek kiválasztásán át az összeszerelésig minidig a lehető legmagasabb igényeknek akarunk megfelelni. A SANY kotrógépjei egytől-egyig így készülnek.

Hatékonyság

A SANY SY50C-vel a fenntartási költség csökken a produktivitás nő.
A fejlett hidraulikarendszer és a változtatható térfogatáramú szivattyú tökéletes körülményeket biztosít a munka gyors és gazdaságos elvégzéséhez.  Mindig az aktuális munkálatnak szükséges olajat szállítja a rendszer, így üzemanyag spórolható meg valamint nem terheljük feleslegesen a környezetet.

Kényelem és tökéletes kilátás

A SANY-hoz hűen a vezetőfülke kialakításakor elsődleges szempont volt a kezelő komfortérzete és egészsége. A kényelmes ülés, a speciális gumi rezgéscsillapítók, a klíma, a rádió az állítható kartámasz, a központi monitor és a fülke teljes elrendezése könnyebbé teszi a napi munkavégzést. A körülöttünk lévő területet 360°-ban követhetjük figyelemmel a panoráma kilátásnak köszönhetően, így gyorsan és biztonságosan dolgozhatunk.

Kategóriák: ,

Leírás

Felszereltség:

– Fűtés
– Légkondiciónáló berendezés
– USB rádió
– Állítható kartámasz
– 12V-os csatlakozó
– Ablaktörlő
– Előre tárolt hidraulikus beállítások különböző adapterekhez
– Felnyitható szélvédő

– Áramtalanító kapcsoló
– Zárható tanksapka és motortér
– Két hidraulikakör kiépítés a gémen (használható bontókalapácshoz)
– Munkahenger védőlemezek
– Tolólap
– 2 sebességi fokozat
– Állítható hidraulika térfogatáram

További információk

Értékesítő

Czirle Bence +36 30/861-9275, Roszik Dávid +36 30/650-8398