You are currently viewing Új kameravezérlés az ISOBUS rendszeren keresztül

Új kameravezérlés az ISOBUS rendszeren keresztül

  • Post author:
  • Post category:Lemken

Csak egy terminál szükséges a sorközművelő gépekhez 

Korábban a gazdálkodóknak két terminálra volt szükségük, ha kamerával és  szakaszvezérléssel rendelkező sorközművelő gépet akartak használni: egy  ISOBUS terminálra a szélesség szakaszok vezérlésére és egy második  terminálra a kamerakép megjelenítésére és a sorközművelő gép beállítására.  Az iQblue Weeder szoftverrel a LEMKEN először tudta sikeresen integrálta a  sorközművelő gép teljes vezérlését, beleértve a kameraképet és a szélesség  szakaszokat is, egy ISOBUS rendszerbe, így minden kezelőszervet egyetlen  CCI 800 vagy 1200 terminálon jelenít meg, ami így olcsó, kényelmes és  áttekinthető megoldás a felhasználók számára. 

Az ISOBUS rendszer rögzíti a munkagép helyzetét és a traktor sebességét. A  működtetés a traktor saját joystick vezérlőkarjával vagy a CCI joystick  vezérlőkarjával egyaránt lehetséges. A rendszer készen áll a nagy sebességű  ISOBUS használatára is, és szabványos ISO 17215 interfészt használ  Etherneten keresztül a kamerainformációkkal gazdagított videó kép  továbbítására. 

A felhasználók emellett az automatikus, vezeték nélküli gépfrissítés előnyeit is  élvezhetik, így gépeik mindig naprakészek. Karbantartás és hibaelhárítás  céljából a szerviztechnikusok távolról hozzáférhetnek a szoftverhez, és  optimalizálni tudják a beállításokat. A beállítások ezután azonnal megjelennek  a kamera képén ellenőrzés céljából, és szükség esetén autonóm módon  módosíthatók. A rendszer általános menüszerkezete összhangban van a  LEMKEN szabvánnyal, és megkönnyíti az intuitív kezelést. 

Kérjük, ossza meg máshol is!