Gaspardo ST STELLA TELESCOPIC vetőgép

Kategória:

Leírás

Szemenkénti vetőgép teleszkópos vázzal – Csúszócsoroszlyás vetőgép, alapfelszereltségben FARMFLEX ( széles a közepén puhább gumikerék ) tömörítőkerékkel. A vetőelemek meghajtása üzembiztos, szétkapcsolható kardántengellyel történik. A magtartály térfogata 34 liter. A világítás, kerdántengely, hidraulikus nyomjelző az alapfelszereltség része.
A GASPARDO ST típusú pneumatikus szemenkénti vetőgép alkalmas kukorica, napraforgó és más szemenkénti vetést igénylő kultúrák precíziós vetésére.
A 6 soros vetőgép hidraulika segítségével szállítási helyzetbe húzhatók össze (300 cm).
A GASPARDO ST típusú gép alapkivitelben csúszócsoroszlyával szerelt, mely kiegészíthető tárcsás nyitócsoroszlyával. A tömörítést és a talajkopírozást a vetőkocsi hátsó részén lévő széles gumikerék (Farmflex) végzi.
A vetőelemek meghajtása gyorsan szétkapcsolható kardánnal történik, így elkerülhető a „rávetés”, valamit a maglesodrás beállítását is megkönnyíti.
A gép megrendelhető alapkivitelben, valamint műtrágya és mikrogranulátum adagolóval. A műtrágyatartály térfogata 400 liter (2×200 literes műanyag tartály), a BigBag verziókon 1000 liter (festett fém tartály). A mikroganulátum tartályok térfogata 16, illetve 30 literes. A magtartály térfogata 32 liter.
Az MTE típushoz képest kisebb a tömege, mely lehetővé teszi a kisebb önsúlyú traktorokkal történő üzemeltetését. További előnye, hogy kevesebb csapágyazott alkatrészt tartalmaz, mint a tárcsás csoroszlyás kivitelű gépek, így kisebb a karbantartásigénye.
Gyenge- és középkötött talajokra ajánlott géptípus.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gaspardo ST STELLA TELESCOPIC vetőgép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük