Lemken Gigant 10-12 eszközhordozók

Az egyik tábláról a másik táblára történő átvonulás a Gigant eszközhordozóval közúton is egyszerű és biztonságos a minden munkaeszköz kombinációnál lehetséges három méteres szállítási szélességnek köszönhetően. A Gigant 12 szállítási szélessége a gumizástól függően 3,5 vagy 4 méter. Opcióként kétvezetékes légfékberendezés vagy hidraulikus fékberendezés is rendelkezésre áll. Ezek nagy szállítási sebesség esetén is mindig megfelelő fékezést, lassulást biztosítanak. A LEMKEN egész eszközhordozója még felszerelt munkaeszköz tagokkal is a felborulást tekintve stabilan és helytakarékosan állítható le.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Lemken Gigant 10-12 eszközhordozók egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző LEMKEN munkaeszközöket ugyanazon alvázzal használjuk a szántóföldön.

Mindkét eszközhordozónak két hidraulikus hárompont függesztése van, amelyekre az esedékes munkánál a rövidtárcsákat, szárnyaskéses grubbereket vagy magágykészítőket lehet kapcsolni. Ezzel az univerzális eszközzel kétszeres illetve akár háromszoros beruházási költséget takaríthatunk meg az alvázon, fékberendezésen és a munkaeszközök hidraulikus rendszerén. Emellett lehetőség van arra is, hogy az egyes munkaeszköz tagokat eszközhordozó nélkül, kisebb, univerzális traktorokkal külön-külön is használjuk.

A hárompont hidraulikának és az egyedi tag felfüggesztésnek köszönhetően felülmúlhatatlan a talajkövetés, ez pedig egyenletes művelési mélységet és kisebb üzemanyag-fogyasztást jelent.

Megtekinthető prospektus a Lemken Gigant 10-12 eszközhordozókról

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Gigant 10-12 eszközhordozók” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük