Lemken Rubin 10 rövidtárcsa

Rubin 10 – hidraulikusan csukható, és félig-függeszett

A LEMKEN Rubin 10 nem csak hidraulikusan csukható változatban szállítható, de négy méteres munkaszélességtől félig-függesztett kivitelben is kapható – ráadásul tisztán szállítási vagy kombinált függesztéssel.

A szállító alváz tehermentesíti a traktort és még nagyobb munkaszélességnél is biztonságos közúti szállítást biztosít.

A ModuLight LED a lehető legnagyobb biztonságról gondoskodik közúton haladáskor.

Leírás

Az új Lemken Rubin 10 rövidtárcsa

Egyre erősödnek a földművelésben a növényvédő szerek használatának csökkentését szorgalmazó követelések. Ezáltal újra nagyobb jelentőségre tesz szert a talajművelés, mint a mechanikus gyomirtás nagyon jó eszköze.

Az első sekély tarlóhántás célja a kihullott gabona és gyomnövény magok csírázásának megakadályozása.

Egyidejűleg sor kerül a szántóföldön maradt szár-, és gyökérmaradványok talajba keverésére, és a talaj káros tömörödésének megszüntetésére.

Leginkább száraz nyarakon tapasztalható egy további fontos hatás: A felső talajréteg fellazítása megszakítja a kapilláris csöveket és leállítja a párolgást, amivel a talajban tartja az értékes nedvességet. Az első tarlóhántás után következik a második, már mélyebb művelést alkalmazunk. A tarlóhántás során a kikelt kihullott gabona és gyomnövények mechanikus megsemmisítése történik. Ezen felül szerves trágya, hígtrágya is bekeverhető a talajba, még a következő kultúra elvetés előtt dolgozhatók a talajba, a következő kultúra elvetése előtt. Az ilyen alapos talajművelés aktív növényvédelemnek számít, mert csökkenti a következő kultúrnövénynél használni szükséges növényvédő szerek mennyiségét.

Az új LEMKEN Rubin 10 rövidtárcsa ezt az alapos talajművelést biztosítja. És ezt akár megdőlt gabona, kukoricaszár és nagyra nőtt zöldtrágya állománynál is.

Amíg a szántóföldi kultivátorok, középmély lazítók nem tudnak a nagy tömegű szármaradvánnyal megbirkózni, a LEMKEN Rubin 10 még ilyen nehéz körülmények között is biztosítja a növényi maradványok erőteljes talajba keverését.

Prospektus a Lemken Rubin 10 rövidtárcsáról

További információk

Értékesítő

Roszik Dávid +36 30/650-8398

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lemken Rubin 10 rövidtárcsa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük